Ølspaltisten

Forrige fredag debuterte undertegnede som ølspaltist i Trønder-Avisas helgebilag «TA HELG». I denne spalten vil jeg framsnakke lokalt øl i kombinasjon med god mat. Første øl ut var Klostergården Saison som følge til vinterens torskemiddag. Under følger et utdrag. Les hele artikkelen her: http://www.t-a.no/helg/ (krever abonnement).

SaisonTidligere var det rødvin og hvitvin som fikk leke seg med gourmetmåltidene, men hva med en øl til torsken? Da er en saison fra Tautra tingen. Øl til sjømat er en spennende avveksling for dem som ønsker litt variasjon og vil prøve noe annerledes. Det kan kanskje virke mer eksklusivt for enkelte med vin, men øl kan gi deg nye og overraskende åpenbaringer til måltidet.

Manglende tradisjoner for å drikke øl til sjømat henger nok sammen med utvalget. For få år siden hadde vi nesten bare pils å velge mellom. En god pils er fortsatt ikke å forakte, men nå er utvalget så mye større. Øl er en vel så interessant partner til mat, som det vin er. Mulighetene er ubegrensede. Bokkøl og bløtkake er kanskje ikke det første du tenker på, men prøv det. Det er en uslåelig kombinasjon. […]

Hele artikkelen finner du i Trønder-Avisas helgebilag TA HELG fredag 19. januar 2017.

Skjermbilde 2018-01-26 kl. 15.37.34
Faksimile fra Trønder-Avisas helgebilag TA HELG 19. januar 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s